Διαδραστικό DVD Νάξου

Νιώθοντας την ανάγκη παρουσίας του νησιού μας σε όλους του δυνητικούς επισκέπτες, εσωτερικού και εξωτερικού, προχωρούμε στην έκδοση ηλεκτρονικού υλικού και την δημιουργία διαδραστικού (Interactive) DVD για την Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Το διαδραστικό DVD είναι το μοναδικό στο είδος του, το οποίο λειτουργεί εκτός από τον υπολογιστή και στο DVD Player της τηλεόρασης, όπου ο χρήστης επιλέγει  να δει αυτό που επιθυμεί, μόνο με την χρήση του τηλεκοντρόλ (interactive user).

Το DVD θα περιέχει


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

· Χρήσιμα Τηλέφωνα, Ξενάγηση οικισμών, φωτογραφίες από

περιοχές

· Ιστορικά Στοχεία, Αρχαιολογικά Μνημεία, Μουσεία

· Πολιτιστικές Εκδηλώσεις,  Παραλίες,  Αξιοθέατα, Βυζαντινές Εκκλησίες

· Δραστηριότητες εναλλακτικών μορφών τουρισμού

· Και ότι άλλο θεωρηθεί απαραίτητο για την προβολή της κάθε περιοχής και γενικά ολόκληρης της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ :

(Τουριστικά καταλύματα, εμπορικά καταστήματα και καταστήματα μαζικής εστίασης κλπ).

· Ολοσέλιδη παρουσίαση της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, που θα περιέχει κείμενα, φωτογραφίες, τηλέφωνα επικοινωνίας, site, e-mail. Κάθε επαγγελματίας θα καταχωρείται στην κατηγορία του και στην περιοχή που ανήκει.

· Το ανωτέρω DVD θα διανεμηθεί σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα αποσταλεί σε όλα τα γραφεία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ανά τον κόσμο, σε στοχευμένες παρουσιάσεις του νησιού μαζικού τουριστικού ενδιαφέροντος (κοινό) και θα αναρτηθεί στο internet σε sites υψηλής επισκεψιμότητας. Το κόστος καταχώρησης για όλους τους επαγγελματίες ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 60€ πλέον ΦΠΑ.

· Αρχικός αριθμός πρώτης παραγωγής διαδραστικού (interactive) DVD, 10,000 τεμάχια σε πλαστική θήκη DVD, συσκευασμένο με ειδική ζελατίνα.


 

 

Discover us

Let's be Friends

Follow us

email us Email : info@infotron.gr